Hoppa direkt till innehåll
Gå med
Sketchy
Sandman
Hejsan! Jag är den som skapat pucko.net och hittills är väl jag den som bidrar mest till sidan...
weblog

Weblogg

Det är en Ender 5 Pro, enkel att montera och komma igång med
En "elemental" från Descent
Så, jag lade ut en bild på FB för en stund sedan när jag målade miniatyrer till ett brädspel. Skrev något i stil med att det var länge sedan jag gjorde något sådant, vilket var sant. Jag byggde en hel del modeller när jag var yngre.
Som svar på mitt inlägg så fick jag ett meddelande från en av min sons gamla karatekompisar som erbjöd sig att skriva ut modeller på sin 3D-skrivare, vad skoj! Snabbt hittade jag en modell av Groot som jag skickade till honom. Ett och ett halvt dygn senare så fick han 400 kronor för att ha skrivit ut den åt mig.
Jag blev imponerad av kvalitén på den, blev riktigt bra, så det övertalade mig att skaffa en 3D-skrivare. Efter en testutskrift av en liten kub så skrev jag ut Baby Yoda från Mandalorian.
Låååång väntan
Utskriften tog 23 timmar och efter att ha tagit bort stöden så var jag väldigt nöjd med kvalitén även här. Men det är lite meck att försöka snygga till de få saker som kan förbättras. På baby yoda var det mest ovanpå huvudet som man kunde se lagrena tydligt som jag ville jämna ut. Sitta och slita med sandpapper var inte så skoj men med slippapper på dremeln och lägsta hastigheten så hittade jag en metod som funkade rätt så bra.
Sen så målade jag dem så klart! Så här ser dom ut nu!
I am Groot!
Så söt!