pucko

Design

Alla inlägg för nyckelorden Design, Spel, Inredning, Layout och Hemsida
 • Moriabakgrund
  Moriabakgrund
  Bakgrund som passar perfekt på låsskärmen på din iPhone, har gjort en version för iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6 och iPhone 6 Plus samt iPad. Sen även för desktoppen så klart!
  / Sandman ,
 • Uppdaterad mat-ikon
  Uppdaterad mat-ikon
  Den gamla ikonen för mat, eller recept, var till åren helt klart. Nu har jag uppdaterat den så den är lite modernare helt enkelt!
  / Sandman ,
 • Red Dead Redemption
  Red Dead Redemption
  Jag älskar verkligen det här spelet. Man kör som John Marston i en öppen värld som utspelar sig i vilda västern. Mycket skjuta, rida och allt sådant. Dagens teckning är på John Marston som är huvudfiguren.
  / Sandman ,
 • Atlas får ny logotype!
  Atlas får ny logotype!
  Efter nästan tio år så får Atlas en ny logotype! Den förra togs fram 2003 någon gång och gjordes i Photoshop med en 3D-renderad men rätt ful skiftnyckel på. Så det var hög tid att uppdatera den. En helt ny skitftnyckel i mycket bättre kvalitet och en jordglob som i alla fall enligt mig ser bättre ut.
  / Sandman ,
 • Fire, walk with me
  Fire, walk with me
  Ny bakgrund med lite eldspår i rymden, eller något åt det hållet
  / Sandman ,
 • Jak
  Jak
  För att fira att Jak & Daxter HD Collection har släppts så kommer här en liten teckning på Jak himself. Också för att jag blev tillfrågad på Twitter om jag aldrig tecknar något med spelanknytning, vilket jag ju borde göra så klart.
  / Sandman ,
Diskussion
Ingen diskussion än Ingen diskussion än