fun
Sandman är ett Pucko!
Sandman har gått med i pucko.net och delar med sig av sina alster. Är du också kreativ? Gå med du också och få feedback på det du gör!
profile_cover
Sketchy
Sandman
Hejsan! Jag är den som skapat pucko.net och hittills är väl jag den som bidrar mest till sidan...
Billyhyllan är inte den vackraste direkt, men den är billig. En estetisk linje hemma är att blanda vitt med trä på ett enligt mig smakfullt vis. Men billy är antingen vit eller med ekfanér.
Så jag köpte tre billybokhyllor, två vita och en i ekfanér. Sedan på övervåningen där det behövdes förvaring för toapapper, tvål och handdukar så blev det en vit med vita hyllor och ekbaksida, samt två ekdörrar.
Nere i gillestugan för mina filmsamlarsaker så blev det en vit med ekhyllor istället.
Hyllan som blev över, eksidor och vit hyllor, fick bli en hylla i "vinkällaren"
Om du är ett Firefly-fan så måste du ha en bakgrund som visar det, här är en jag fixat som är optimerad för iPad, 4K och iPhone
Skaffade nyligen en monitorarm till min skärm i kontoret. Jag sitter ofta med benen på bordet och det blir en rätt vriden artbetsställning, men med monitorarmen så kan jag vrida upp skärmen så den är framför mig trots att jag sitter snett så att säga.
Det var ju fortfarande ett problem med tangentbordet, det är lite svårt att ha i knäet, det blir lite ostadigt. Så jag beställde en skitsnygg "hållare" till det, som gör det enkelt som tusan att ha i knäet medan musen är kvar på bordet. Enda nu är att jag borde ha en kudde på bordet för benen...
Sedan hade jag min baslåda på golvet och hade fötterna på när jag sitter som vanligt, men det var inte speciellt bekvämt, så bad sonen mäta i höjdled vart min häl och min tår var när dom var liksom som jag ville ha dem, så byggde jag en skiva i en vinkel att ha fötterna på, superbekvämt! Jag gillar ju att sitta bakåtlutad så ett vanligt fotstöd från IKEA hjälpte liksom inte riktigt, men med den här skivan vart det perfekt!
Ignorera alla sladdar i bilderna, det ska fixas - vilket år som helst smile Och den där kudden skulle ju kunna vara viloplats till katten när jag inte använder den.

19 feb 10:59 Inga kommentarer

Lego Storm Trooper

8 feb 10:09
Måste bara lägga ut en bild på den här Lego Storm Trooper som jag fick av sonen i julklapp. Jag och dottern byggde ihop den igår och den blev så cool!

Fågel Fenix

6 jan 10:56
Har ju inte lagt upp förlagan till min tatuering här än, så här är den!
Och här är första skissen med
Jag beställde lite moduler från Hobbyzone för att inreda min hobbyhörna lite snyggare och är supernöjd! Allt är på sin plats och ser väldigt prydligt ut. Ja, till man börjar med något projekt i alla fall, sedan är det ett himla stök!
Alltså, det är så coolt att bygga modeller igen! Så mycket minnen, så kreativt, så pilligt! Här är en Tie Fighter och en X-Wing jag byggt som jag blev riktigt nöjd med!
Porträtt av användaren u/Flattie-Ratty på reddit via r/redditgetsdrawn
Och originalbilden som vanligt
Litet porträtt av användaren d/DengDood på reddit via r/redditgetsdrawn
Här är originalbilden
Many of these maps have had hours and hours of work put into them, and I have been asked if people can have the originals to print them, but I think you agree that the most fair way to do it is me selling them to you.
I have chosen DeviantArt for this and I get a very little kickback for each sale, and here are the links to the different maps available:

Myst Island

Price: from $18.24
Size: up to 51x76 cm
Order here

Riven: Temple Island

Price: from $33
Size: up to 76x114 cm
Order here

Riven: Jungle Island

Price: from $33
Size: up to 76x114 cm
Order here

Riven: Boiler Island

Price: from $20
Size: up to 91x91cm
Order here