Hoppa direkt till innehåll
Gå med

Om pucko.net

Pucko.net drivs inte av ett stort företag, utan bara av mig. Jag är själv lite av en kreatör inom olika medier (inte minst webbsystem) så en community som handlade om skapande kändes naturlig.
Det finns sidor som sockerdricka.nu eller deviantart för kreativa människor, och jag skulle aldrig drömma om att konkurrera med dem (även om sockerdricka är en fruktansvärt bökig sida som BORDE konkurreras med). Pucko ska helst fungera som ett ställe där man kan ha en egen hemsida inom det kreativa fältet samtidigt som man är med i en community bakom kulisserna.
Kanske det inte fungerar alls och ingen kommer använda det? Det är ok det med. Jag har endast investerat tid i detta, vilket är ok att förlora lite av då och då!
Vem är jag då? Jag heter Jonas Eklundh och bor i Västerås. Jag driver en egen liten enmansfirma som gör hemsidor åt företag och har ett egetutvecklat webbsystem för det (som givetvis även pucko.net drivs av). Jag målar och tecknar väldigt mycket själv så det var det som gjorde att jag kände ett behov av en sådan här sida. Min egen hemsida finns på sandman.net
Andra communitysidor jag gjort är level7.nu som är en väldigt aktiv spelcommunity, gameconnect.se som är en inte fullt lika aktiv spelsida, samt malarnetcity.se som är en portalsida för Västerås som var mer aktiv förut än vad den är idag.
Jag driver inte pucko.net med vinstintresse, och om jag får bestämma så kommer det aldrig komma banners på sidan, jag är väldigt allergisk mot sådant själv.
Så, kom gärna med i pucko.net och dela med dig av det du gör om dagarna, om du vågar vara lite pucko!